Neem contact op06 223 741 89

Ofyr bbq

 

OFYR is een prachtige BBQ vuurschaal en een ontzettend leuke belevenis! Een gezellige manier om buiten te BBQen, te grillen of koken en je gasten te vermaken.  OFYR is geschikt voor alle jaargetijde.

Een OFYR is een BBQ waar met een houtvuur gewerkt wordt. Het vuur verwarmt de brede, platte rand. Op de OFYR kun je een grote verscheidenheid aan recepten bereiden. Denk aan het bakken van mooie stukken vlees of vis, het grillen van groentes of het bakken van een eitje. Naast het bereiden van eten functioneert de OFYR als lekkere tuinhaard na afloop van de BBQ.

OFYR compleet verzorgd met Grillmaster op locatie?

Helemaal ontzorgd worden? Dat kan! Wij komen met de OFYR op locatie en bereiden al het eten voor u en uw gasten. Uw enige taak is genieten.

Offerte op maat ontvangen? Dat kan! Want u zult wel begrijpen dat er zoveel mogelijk is, van eenvoudig tot high end en alles wat ertussen zit. Maar ook het aantal gasten is natuurlijk bepalend voor een scherpe offerte!

* Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief 9% BTW en exclusief bezorgkosten

OFYR met BBQ pakket?

Een heerlijk OFYR arrangement kunnen wij aanbieden vanaf € 32,50 per persoon. Wij maken graag een afspraak om met u uw wensen door te nemen. Aan de hand hiervan doen wij u een mooi passend aanbod.

 

Meer informatie ontvangen?