Neem contact op06 223 741 89

Ofyr bbq

 

OFYR is een prachtige BBQ vuurschaal! Een gezellige manier om buiten te BBQen, te grillen of koken en je gasten te vermaken. Met OFYR kan het allemaal! OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

Een OFYR is een BBQ waar met een houtvuur gewerkt wordt. Het vuurverwarmt de brede, platte rand. Op de OFYR kun je een grote verscheidenheid aan recepten bereiden. Denk aan het bakken van mooie stukken vlees of vis, het grillen van groentes of het bakken van een eitje. Naast het bereiden van eten functioneert de OFYR als lekkere tuinhaard na afloop van de BBQ.

Heerlijk om na het eten nog wat te kletsen rond het vuur. De OFYR zorgt niet alleen voor een overheerlijke maaltijd, maar ook voor een unieke ervaring

OFYR met BBQ pakket?

Een heerlijk OFYR arrangement kunnen wij aanbieden vanaf € 32,50 per persoon. Wij maken graag een afspraak om met u uw wensen door te nemen. Aan de hand hiervan doen wij u een mooi passend aanbod.

 

OFYR met BBQ pakket en kok op locatie?

Helemaal ontzorgd worden? Dat kan! Wij komen met de OFYR op locatie en bereiden al het eten voor u en uw gasten. Uw enige taak is genieten.

Offerte op maat ontvangen? Dat kan! Want u zult wel begrijpen dat er zoveel mogelijk is, van eenvoudig tot high end en alles wat ertussen zit. Maar ook het aantal gasten is natuurlijk bepalend voor een scherpe offerte!

* Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief 9% BTW en exclusief bezorgkosten

Meer informatie ontvangen?