Neem contact op06 223 741 89

Ofyr bbq

 

OFYR is een prachtige BBQ vuurschaal! Een gezellige manier om buiten te BBQen, te grillen of koken en je gasten te vermaken. Met OFYR  kan het allemaal! OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

Een OFYR is een BBQ waar met een houtvuur gewerkt wordt en op deze manier wordt de brede, platte rand  verwarmd. Hierop kun je een grote verscheidenheid aan recepten bereiden. Denk aan het bakken van mooie stukken vlees of vis, het grillen van groentes of het bakken van een eitje. Naast het bereiden van eten functioneert de OFYR ook als lekkere tuinhaard na afloop van de BBQ.

Heerlijk om na het eten nog wat te kletsen rond het vuur. De OFYR zorgt niet alleen voor een overheerlijke maaltijd, maar ook voor een unieke ervaring! 

 

Ofyr met BBQ pakket?

Een heerlijk BBQ arrangement met gebruik van de Ofyr kunnen wij aanbieden vanaf € 32,50 per persoon. Wij maken graag een  afspraak om uw wensen door te nemen, dan kunnen we aan de hand van uw wensen een mooi aanbod aan u doen wat op uw wensen is afgestemd.

 

Ofyr met BBQ pakket en kok op locatie?

Helemaal ontzorgt worden? Dat kan, wij komen op locatie met de Ofyr BBQ, verzorgen het bereiden van het eten voor u en uw gasten. Geen zorgen alles wordt geregeld!

Offerte op maat ontvangen? Dat kan! Want u zult zelf wel begrijpen dat er zoveel mogelijk is, van eenvoudig tot high end en alles wat ertussen zit. Maar ook het aantal gasten is natuurlijk bepalend voor een scherpe offerte!

* Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief 9% BTW en exclusief bezorgkosten

Meer informatie ontvangen?